[video] Din polițist în PSD-ist, iar acum ”șaman în Ecuador” – cazul lui Victor Alexeev


Fostul secretar de stat în Ministerul pentru Românii de Pretutindeni cere colegilor de partid să facă lobby pentru ”proiectul de prelungire a vieții”, fumând ierburi halucinogene.

Victor Alexeev, ex-polițist în grad de locotenent-colonel în rezervă din Republica Moldova, devenit politician român, a postat recent un clip video în care pretinde că a devenit șaman într-o junglă din Ecuador. 

Alexeev apare gol până la brâu și vopsit pe corp în stil amerindian, într-un fotoliu folosit de adolescenți la jocurile de computer, fumând – din spusele proprii – tutun amazonian cu ierburi halucinogene (deși pare perfect senil).

Fostul polițist moldovean și cetățean român, care în perioada guvernării Vioricăi Dăncilă devenise secretar de stat în Ministerul pentru Românii de Pretutindeni și a condus PSD Moldova când la cârma guvernului se aflau Liviu Dragnea și Victor Ponta, cere Partidului Social Democrat (PSD) din România să facă lobby în Parlamentul din București pentru promovarea unui ”proiect de suflet” – prelungirea vieții cu ajutorul medicinii ancestrale din junglă și hipnozei.

El mai pretinde de pe profilul din Facebook că a ajuns ”vindecător suprem” grație nivelului înalt de înțelegere (a medicinii? - n.r.) ca absolvent al Academiei Americane de Hipnoterapie și că ar putea întreprinde un turneu șamanic în România. 

Nu este clar dacă Alexeev se afla sub efectul hipnozei, a ierburilor sau pur și este vorba despre o glumă de 1 aprilie și omul a ratat data cand trebuia postat clipul, dar ne oferă o imagine excelentă despre clasa politică care reprezintă România în prezent.

De notat că fostul președinte al PSD din România, Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru corupție, s-a făcut între timp bucătar online. Acesta gătește și recomandă rețete culinare prin intermediul canalului propriu pe Youtube.



Sondaj

Do you support the cull of elephants to save starving humans?

View all
YES
NO